The Reconnection® sessies

Wat is The Reconnection®

Bij The Reconnection worden de energiebanen (meridianen) van ons lichaam, verbonden met de energiebanen (leylijnen) van aarde en universum. De banen waren in de oudheid verbonden, maar ze zijn losgeraakt. Bij het herstellen van deze verbinding – The Reconnection – kan dat een versnelling van je levenspad beteken. Het is een  ‘totale menselijke upgrade.’

gezichtslijnen

Wat kun je verwachten

Zoals dieren dingen instinktief aan voelen, zo zul jij beter weten wat goed voor jou is.  Door dat jij, je vaker op de “juiste plaats” bevind en meer inzicht hebt in jouw eigen leven, kunnen de stappen van het leven dat bij jouw past elkaar sneller opvolgen. Het leven lijkt “soepeler” te verlopen.

Hoe vaak doe is The reconnection nodig

The Reconnection bestaat uit twee sessies met minimaal 1 slaap cyclus en maximaal 3 slaap cyclie er tussen.Op het moment dat je gekoppeld bent zitten de banen vast en zullen ze niet meer los raken. Het is een “one in your live time experience”. Een “unieke ervaring”

Tijd voor The Reconnection bij jou? Meen contact op: Contactpagina.

 Belangrijk

Reconnective Healing  en The Reconnection is geen medische behandeling en er worden geen medische diagnoses gesteld. Een sessie kan nooit een medisch advies van een arts of medische deskundige vervangen. Geen claims, beloftes of garanties worden gegeven voor wat betreft jouw specifieke gezondheidsklacht. Je bent en blijft te allen tijde verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheidssituatie.