Belinda

Na 28 jaar van bezoeken aan diverse fysiotherapeuten, chiropractors en artsen, ben ik op mijn veertigste de chronische pijn in mijn onderrug van het ene op het andere moment kwijt geraakt bij mijn tweede Reconnection® sessie.

Met twee voeten op de grond en mijn analytisch blik – twintig jaar werkzaam als medisch analist – op de wereld, heb ik een eerste Reconnection® sessie ondergaan. Die sessie had mijn scepsis nog niet weggehaald, maar had mijn interesse wel getriggerd. Daarom heb ik het boek van Eric Pearl besteld en gelezen. Zijn visie is dat we compleet zijn en we alle de kracht in ons hebben. Deze visie sluit perfect aan bij mijn wereldbeeld. Ons lichaam en onze geest hoeven er slechts aan herinnerd te worden op de juiste frequentie te functioneren. Mijn wereld is totaal veranderd. Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor mijn leven en leef in optimale gezondheid. Maar vooral, ik ben verliefd op het leven zelf: kriebels in mijn buik en mijn hart dat dagelijks sprongetjes maakt. Dit is ook voor jou weggelegd!

Werkzaam als gecertificeerd Reconnection® Practicioner ben ik ook ingeschreven bij The Reconnection.com  Iedere twee jaar worden kennis een vaardigheden getest en gecertificeerd.

Meer weten meldt je aan op de Contactpagina